Organisationsudvikling Udskriv E-mail

ImageVi arbejder altid helhedsorienteret med organisationsudvikling. Vores opgave er at bidrage til, at organisationens vision, mål og HR-strategier omsættes til konkrete handlinger, der gør en forskel med hensyn til at skabe:

  • Realisering af organisationens strategiske/forretningsmæssige mål (effektivitet).
  • Tilfredse og loyale kunder/borgere, som følge af at alle ledere og medarbejdere retter energien mod udvikling af organisationens kerneydelser (kundetilfredshed).
  • Trivsel og arbejdsglæde hos ledere og medarbejdere i organisationen (medarbejdertilfredshed).

En af vore unikke kompetencer er at bejde med sammenhængen immellen ovenstående 3 punkter. Dette gør vi ved aktivt at involvere ledere og medarbejdere i udviklingsprocesser, således at alle er med til at udvikle og implementere de tiltag i organisationen, som bidrager til gode resultater, høj kundetilfredshed og gør den til en atrtraktiv arbejdsplads.

Udvikling af organisationskultur med fokus på ressourcetænkning, overskudssprog, sunde arbejdsvaner og positiv tilgang til forandringer har været omdrejningspunktet for en række udviklingsprocesser, vi har været involveret i. Dette er til fordel for både virksomheden og medarbejderne i form af bedre work life balance.

Udvikling af effektive arbejdsprocesser er et vigtigt tema i alle organisationer. Vi og vore kunder har haft stor glæde af at arbejde med processer, hvor vi kombinerer de bedste af metoderne fra Lean, Appreciative Inquiry og Proaktiv planlægning.

 
< Forrige   Nste >
 
 
Konsu-Net ApS - Erik Kjærgaard: Tlf.: 3032 2034 - Ejner Knudsen: Tlf.: 2146 8065