Kunderelationen Udskriv E-mail

Vi har mange og lange samarbejdsrelationer med kunder, som vi løser konsulentopgaver for, og sådan vil det også være fremover.

Vi mener selv, at vore kunder oplever det som en stor kvalitet hos os, er, at vi altid tager udgangspunkt i kundens konkrete behov, og at vi gør en dedikeret indsats for at opfylde disse behov. For os er metoden aldrig målet i sig selv. Vi starter altid med at tage udgangspunkt, hvad vi kan gøre for netop dig som kunde.

Vore kunder bruger os ofte som ”huskonsulenter”, der regelmæssigt vender tilbage i organisationen for at give nye tiltrængte forstyrrelser. Samarbejdsrelationen til mange af vore kunder handler ofte mere om partnerskab end om leverandør/kunde-forhold. Vi har selv en oplevelse af, at dette skyldes vores store interesse i effekten af udviklingsaktiviteter samt vores tilgang til konsulentrollen.

Vi udfører naturligvis også en række konsulentopgaver, der tager afsæt i en enkeltstående aktivitet (f.eks. en temadag) eller et projekt.

Uanset varigheden af vores samarbejdsrelation kan vore kunder  regne med, at nøgleordet fra vores side er commitment, og at vi føler os forpligtede til at levere gode resultater.

Det er vores ambition, at vore kunder altid oplever, at de opnår et stort udbytte af deres investering i et samarbejde med os. Vore kunder skal have lyst til at bevare de gode samarbejdsrelationer med os og gerne også anbefale os til andre kunder.

 
 
< Forrige
 
 
Konsu-Net ApS - Erik Kjærgaard: Tlf.: 3032 2034 - Ejner Knudsen: Tlf.: 2146 8065