Værdier Udskriv E-mail

Vi deler disse fælles værdier i Konsu-Net:

  • Vi vil – og vi skal - være i konstant udvikling. Vi har det bedst med at være i udvikling, og samtidig fordrer en professionel tilgang til konsulentarbejdet, at vi hele tiden fornyer os fagligt og personligt.
  • Vi indgår kun i sunde relationer. Vi tror grundlæggende på det gode i mennesket, og at der som regel er gode intentioner bag alle handlinger.
  • Vi møder alle kunder og samarbejdspartnere med respekt og en høj grad af personlig integritet, hvilket betyder at alle ved, hvad de kan forvente af os. Dette betyder, at alle kunder er vore vigtigste kunder, og vi ser aldrig vore samarbejdspartnere som konkurrenter. Vi samarbejder kun med konsulenter, der udover at være fagligt kompetente, deler disse værdier. Vi kan med ro i sindet anbefale hinanden til vore kunder.
  • Vi opfører os ordentligt. Vi holder en høj etisk standard og lever op til det, som vi har aftalt med kunder og samarbejdspartnere. Vi søger altid at gøre det, vi siger vi gør, og vi tilstræber ikke at gøre tingene vanskeligere end de er. Vi vurderer, hvilke konsulentopgaver vi går ind i, og siger nej til opgaver, som vi ikke p.t. har ressourcer til at løfte. Vi tilstræber ydmyghed, uhøjtidelighed, ordentlighed og direkte kommunikation. 
 
 
< Forrige   Nste >
 
 
Konsu-Net ApS - Erik Kjærgaard: Tlf.: 3032 2034 - Ejner Knudsen: Tlf.: 2146 8065