Ambitioner Udskriv E-mail

Vi har disse ambitioner i Konsu-Net:

  • Vi samarbejder med  vore kunder om at udvikle deres organisationer, så de er handlekraftige og attraktive for medarbejderne, kunderne og ejerne. Vi lægger vægt på, at de udviklingsaktiviteter vi er involverede i, er anvendelige i dagligdagen i organisationen, og at effekten kan aflæses på alle tre bundlinier: medarbejdertilfredshed, kundetilfredshed og økonomiske resultater.
  • Vi igangsætter en udvikling og følger udviklingen for at sikre, at den også har den ønskede effekt både for mennesket og organisationen.
  • Vi skaber/leverer de tiltrængte forstyrrelser for vore kunder, så de finder nye veje at gå. Dette gør vi ved målrettet coaching og sparring med enkeltpersoner og team samt effektskabende undervisningsaktiviteter for større grupper i organisationen.
  • Vi har et stærkt fokus på relationerne mellem de enkelte individer, team og afdelinger i organisationen, idet vi mener, at hver enkel person i organisationen har stor betydning for helheden.
  • Vi ser det som vores fornemste opgave sammen med vore kunder at designe og gennemføre udviklingsforløb, der passer til de aktuelle behov. Dette vil kun i begrænset omfang omfatte standardiserede produkter og koncepter, men til gengæld meget procesbistand fra vores side.
  • Vi arbejder på alle niveauer i organisationen. Vi arbejder lige professionelt, kompetent og respektfuldt, uanset om vi arbejder med bestyrelser og direktioner eller medarbejdere fra den daglige drift.
 
 
< Forrige   Nste >
 
 
Konsu-Net ApS - Erik Kjærgaard: Tlf.: 3032 2034 - Ejner Knudsen: Tlf.: 2146 8065