Introduktion Udskriv E-mail

Vi arbejder med opgaver inden for organisations-, ledelses- og medarbejderudvikling. Vi samarbejder med private og offentlige organisationer omd at udvikle og gennemføre strategier, der er til glæde for både kunder, medarbejdere og aktionærer - eller det politiske system.

Vores ambition og stærkeste drivkraft er at gøre en markant forskel for vore kunder. Vi er forbundet af fælles værdier og syn på, hvordan vi bedst løser konsulentopgaver.
Det mest karakteristiske ved os er:

Vi gør altid det, vi siger, vi gør.

Vi trækker på vores viden og erfaring fra gennemførte opgaver, og supplerer den med relevant teori.
Udover os selv, er Konsu-Net et slagkraftigt netværk, hvor vi supplerer med relevant viden, erfaring og kompetencer i forhold til den aktuelle opgave.

Vores ønske om at gøre den største forskel for kunden vil altid fordre en stærk relation mellem den enkelte konsulent og kunden og ofte et samarbejde mellem flere konsulenter. Vi har valgt at organisere os sådan, at vi kombinerer det bedste ved at være selvstændige konsulenter med en fælles og uhyre enkel organisation.

Vi bruger fællesskabet til at arbejde med opgaveudvikling og -udførelse, kompetenceudvikling og sparring.

Kernen i vort netværk består af de 2 indehavere Erik Kjærgaard og Ejner Knudsen. Det som gør vort netværk særligt stærk er, at vi herudover har en række kompetente samarbejdspartnere, som vi deler et fagligt og værdimæssigt fællesskab med. Dette gør det muligt for os at trække på mange stærke ressourcer ved større konsulentopgaver.

Netværket er større og stærkere end den enkelte konsulent. Dette er baggrunden for vort logo.

 
< Forrige   Nste >
 
 
Konsu-Net ApS - Erik Kjærgaard: Tlf.: 3032 2034 - Ejner Knudsen: Tlf.: 2146 8065